Busques alguna via?

Esperó de la Lluna Plena V+/280m, Estrets d'Arnes, Els Ports

Avui som uns quants i volem escalar el més propers possible, així que decidim anar a escalar als Estrets, concretament a la gronsa sud, una cordada es posa a la via "No vendas la piel del Oso sin haberlo cazado", Neus, Blai i Wolfgang, i nosaltres ens posem dues cordades a la "Esperó de la Lluna plena" Joan Prunera-Joan Baraldés(la seva piada), Antxi-Llorenç

Hem aprofitat aquesta repetició per netejar algun tram on la corda podia tirar pedres i també algun passet que del 3 llarg una mica tonto. En fí una mica de rentada de cara...tot i que ja es nota el pas de cordades i que han col.laborat amb la neteja...sempre necessaria a les vies de les Gronses.


Igualment adjunto la ressenya:

Donat que ja vam explicar la via en el post de presentació de la via, aquí simplement penjaré algunes fotos.....



2 llarg de la via, tenim els passets finets per sobre de la llastra, on cal escalar entre xapes....

 en Blai, en els primers llargs de la via No vendas la piel del oso sin haberlo cazado....ja amb el solet...

La Neus i el Wolgang en la via No vendas la piel del Oso sin haberlo cazado amb el Riu Estrets al darrera que invita a fer-hi un banyet!!!!

...en l'esperó característic de la via Esperó de la lluna plena...foto de Joan Prunera..

 en Blai perdut per la paret buscant la reunió sota la preciosa placa de la via de la piel del oso..
 L'Arantxa superant el pas més complicat de la via Esperó de la Lluna plena, tot i l'aspècte, la roca es bona, i la sortida amb bon canto!!!
 La Neus, que els companys de cordada li han regalat un dels millors llargs de la via de la piel del oso....però que no ha tingut en compte el fregament de les cordes!!!!!
 L'Antxi en el darrer llarg de la Esperó de la Lluna plena, similar a una aresta brucs, sobre molt bona roca i amb unes mans boníssimes quan es posa dreta....

3 comentaris:

Joan Baraldes ha dit...

Una via molt maca que segur que agradarà a la gent que la repeteixi !!
Salut i a tibar

Joan Prunera ha dit...

Hola "parelleta" en va encantar la via. Gracies per obrir vies tant "xules"... jo tinc molta feina en fer les dues piulades del cap de setmana... se m'acumula la feina!!!
Salut i mosquetons

karles ha dit...

Salut!

Ahir varem fer la vostra via. A mi em va agradar, encare que no estic gaire avesat a la roca del L3 i vaig respirar a l'arribar a la R. Per contra a la Isa li va agradar mes "la piel del oso" que haviem fet el dia abans.
Bona feina i gracies per la via.

krls i isa