Busques alguna via?

Via Integral Pim Pam, Paret del Pont, 6a/130m Sant Llorenç de Montgai

Passada la pluja del dia abans, i amb el material sec, el sol apreta.....avui triem anar a fer una de les vies que sempre estan per la furgoneta, però mai ens hi posem...sempre hi ha coses millors a fer! avui anem a fer la Integral Pim Pam a la Paret del pont.

Material: 8 cintes. 
Aproximació: Venint de Sant Llorenç de Montgai a Camarasa, deixem el cotxe a l'altre costat del riu. Tornem enrrera i busquem el millor pas per superar el petit mur sota la paret. la via s'inicia un pel a l'esquerra de la base d'una magnifica placa a la dreta d'una canal herbosa.(5 minuts)

Llarg 1(6a/35m): s'inicia anant cap a la dreta a buscar la vertical del mur, ja d'entrada es molt vertical però es deixa fer...
...fins a meitat que es on la cosa es posa més fina... i cal apretar.....i alguna xapa que no dona massa confiança...i tot just a cim reunió.
Llarg 2(IV/30m): llarg de canvi de reunió, anem caminant fins un mur, superem el mur i seguim caminant fins la base del diedre.
Llarg 3(V+/40m): llarg també guapo, s'inicia amb uns passets tontos per superar una panxeta per entrar al diedre, el diedre es divertit, i al sortir una nova panxeta on caldrà apretar, ens porta per terreny més fàcil a l'aresta on trobarem la reunió.
Llarg 4(IV/25m): llarg per fer cim, superem el curt tram de mur, i anem caminant fins on trobem la reunió...no te massa historia...
el millor del darrer llarg son les vistes....tant sobre el Montroig com sobre Sant Llorenç de Montgai o Camarasa...sols en poso una, així caldrà anar-hi per veure la resta!
El descens: baixarem cap a l'altre costat de la paret fins un collet,aquí anirem a l'esquerra i seguint fites, intuint caminet, baixarem fins uns camps i marges abandonats que ens conduirant de nou a la carretera(10 minuts).

3 comentaris:

Gatsaule ha dit...

Amb aquesta calor s'hi deu estar bé a Sant Llorenç de Montgai!! Saps que no la coneixia aquesta via? Però potser és normal, havent-ni tantes....

Jaumegrimp ha dit...

Una via del Marmolejo, ténen fama de ser duretes, que tal aquesta?

Llorenç ha dit...

je je je!!! el dia que vam fer aquesta via era després d'una bona remullada, i encara s'hi podia escalar! No la coneixies??? dons ja fa dies que volta pels blogs! je je, està prou bé per matar una estona o un matí dels raros!

Jaume, aquesta es pot fer molt bé! no patiràs gaire, està tot molt ben xapat! deu ser la excepció que confirma....