Busques alguna via?

Malanyeu: Badalona V+/95m

Bé, aquest cap de setmana no ha estat un cap de setmana gens habitual! ens hem dedicat a cuidar-nos! un viatge amb tren groc, una nit a Vilafranca de Conflent i un bany, hamam i massatge a uns banys a la Catalunya nord! en fi, impressionant!!!

A tot això poc temps ha quedat per escalar.... de totes maneres entrant per Puigcerdà ens vam apropar a Malanyeu! el temps no acompanyava massa i el microclima de Malanyeu és especial!


Aquest matí ens hem llevat a Malanyeu, dintre la furgo, fotia fred. Després d'esmorzar encara feia fred, no feia sol i tot apuntava a que no escalaríem.... finalment desistim d'esperar a què toqui el sol a la paret i marxem cap a peu de via amb forros, gores, gorros, guants....... en fi.... que ha passat el que havia de passar... hem arribat a peu de via amb sol i suant com a pollastres!!!!!!


Finalment ens hem posat a la via Badalona, dels "mòmies de Badalona"... com fa poc que vam fer l'esperò Badalona a Ager, i fa uns mesos també vam fer la Francesc Sunyol aquí a Malanyeu, així que ens feia gracia seguir els passos d'aquests escaladors....


 La via no té massa secret! completament equipada amb parabolts del 8mm, son tres llargs en roca típica de Malanyeu, potser el més difícil el primer, és el més llarg i continu, després el segon llarg, amb una minifeixa al mig, i al final l'últim és un tràmit fàcil fins al cim!
Unes fotos, el primer llarg,
...i una cordada que ens seguia pel darrera, en l'aleje d'entrada a la primera reunió... (els únics que estàvem a la paret!)
l'Antxi atacant el segon llarg.....

i ja fent l'últim llarg, per una rampa fàcil........

el descens l'hem fet en dos ràpels per la mateixa via.


Participants: Antxi i Llorenç

6 comentaris:

Gatsaule ha dit...

No és cap crítica, però per una cordada del vostre nivell, a Malanyeu heu d'anar a la Stoc de Coc o a la dels Denzills, entre altres, però a les clàssiques.

Aquestes noves són una mica forçades i sobreequipades. Ja es nota que no hi vau patir gaire...

lux ha dit...

bones!!
ja m'esta be que descanseu una mica!!! i a mes que feu una via que ja he fet!!

així no he de posar res a la llista i si no es tan bo com compartir cordada amb vosaltres..
com aminim no m'estresso!!!
;-)))))

una abraçada!!!

Anònim ha dit...

Hola guapos!!!!
res... que fer un dia de descans, banys, massatges... et deixa tan fet pols... que l'endemà estàs cansat com si haguéssis escalat tot lu dia!!!!
per cert joan, merci pel concepte de cordadda que tens de nosaltres, és afalagador!!!!
ens veiem ben aviat!!!
antxi

Gatsaule ha dit...

Ha, ha, el dia que feu alguna de les que us comento, veuràs com em donaràs la raó i tindràs una nova visió de Malanyeu !

Per cert, vau desaprofitar l'oportunitat de baixar caminant, després de fer la petita i fàcil cresta (cap a l'est). És molt agradable i tornes directe al cotxe.

Llorenç ha dit...

je je je!!!!
Joan!! per aquest dia teniem previst fer més coses i entre elles passar-hos per un diedre nou que han obert no se amb quin nom extrany un tio coix.....je j eje
Be, per Malanyeu ja havia anat quan era jove..(ejem ejem) a fer totxo i en tinc bons records....el que si que es cert es que estavem una mica mandrosos!!!
De totes maneres m'apunto les que has comentat ...ja he vist que les dues les tens piades al teu blog, tot i aixó el 6b de la stock de coc no em fa massa gracia!


També m'apunto el tema de baixar per la cresta, no ho sabia!!! el dia que hi tornem t'aviso!

Gracies per l'informació!!!

Per cert, com va el peu?!?!?

Gatsaule ha dit...

Molt bé, veig que aneu fent els deures ! El peu va progressant adequadament, però encara li falta una mica.

L'stoc de coc té una variant de sortida de V/V+ molt ben equipada (variant de les monges mascles), que va just per l'esperonet a la dreta de la via original.