Busques alguna via?

Ager: El tercer hombre..i molts més!!!!!!!!!!!!!!!!

Aquest cap de setmana no ha estat de lo més normal!!!!! ja entre setmana vaig rebre un mail del kletterer que deia no se què de quedar amb la Raquel... i jo que no coneixia a cap dels dos!!!! deu meu que estava passant!!!!
A les hores rebo un mail de la Lu!!! invitant també al Pere pescador i a la Vicky i l'Albert, aquests si que els conec, i em diu que si volem quedar aquest finde per anar a fer alguna cosa amb caloreta..... automàticament la proposta es Àger!!!! tots teníem pendent fer-hi alguna escalada a aquelles magnifiques parets!!!!

En fi, la cosa sembla fàcil, però de cop i volta apareixen amics i amics de sota les pedres i ens reunim sense pensar-ho 9 bestioles escaladores amb ganes de tot!!!!! Lu, Raquel, Antxi, Joan, Pere, Carlos, Marcel, Blai i Llorenç.

La nit del dissabte es de lo més curiosa, sopar, i festeta a Àger!!!

Be, parlem d'escalada, de la resta millor no parlar-ne!!!!!

Ens vam dividir en 3 cordades de 3.... dues cordades a la Redrum i una (nosaltres) al Tercer Hombre.
Que dir de les dues vies que estan gairebé equipades!!!

Nosaltres vam fer el Tercer Hombre, amb grau màxim de 6b, molt dur i llargs mantinguts i durs...
Primer llarg: No passa de V, son dues feixes que hem de superar, a la primera dos burins i a la segona un espàrrec de parabolt.... en la foto es veu al fons el Kletterer a la primera reunió de la Redrum...
El segon llarg, màxim 6b, li toca al Blai, amb molt de canto i molt vertical, es fa bé fins al desplom, on hi ha el 6b, on els estreps fan aparició!!! la sortida del sostre també es molt puta i allunyen bastant!
El tercer llarg, s'entra bé, diuen que és 6a..... fins que tira enredera, es pot pujar millor empotrat a l'esquerra però et separes massa dels burins, es molt mantingut, així que els estreps tornen a fer aparició!!
En el 4 llarg, surt l'Antxi, diuen que es V, un petit sostre podridet però un llarg molt guapo.... i dels més fàcils...
....i els voltors que ens acompanyen sobre el mar de núvols!!!! impressionant!!!

...i a l'esquerra la cordada Raquel-Lu-Marcel a la Redrum... els Pere-Joan-Kleterrer ja els havíem perdut quasi de vista! L'Antxi en el 5 llarg, de V, molt guapo amb una fissura molt agradable!!!!
En la foto de sota la cordada de la Redrum..... la Raquel assegurant al Marcel en un llarg molt guapo! com a mínim vist des de fora. ...i al final tornem a tenir a la vista la cordada Kletterer, Pere i Joan!!! també a la Redrum!

...ara em toca el 6 llarg, IV... fàcil, fàcil..... rampat i florit... fins al peu del 6 llarg.... al fons la cordada d'homes a la Redrum....
El 7 llarg per al Blai.... l'entrada fins al primer parabolt de 6mm és un pas d'espatlla... la resta pica molt!!! diuen que és 6a+, que apurem fins que traiem estreps... en la foto el Blai que el va fer en lliure... ejem ejem!! i a l'esquerra el Marcel traient el cap des de la Redrum....











Ara ja estem de costadet amb la Redrum totes dues cordades al penúltim llarg!!!!! El Marcel currant-se l'artificial! Ara em toca a mi el 8 llarg, li donen Ae/6b, per mi quasi tot Ae!! la primera part és més dreta i en lliure la sortida que deu ser V+ en placa..... a la foto la Lu al fons a la Redrum i jo arrancant al Tercer Hombre....
...i ja s'acaba!!!!! finalment, sense aigua i amb ganes de sortir, decidim sortir per la Redrum, en teoria 6a+, les dificultats son en dos passos, la resta es fa prou bé! sobretot la llastra final que quasi et talla els dits!!!! impressionant!!! A la foto el Blai fent el sostre de sortida de reunió...més fàcil del que sembla....
...i la foto familiar!!!!!!!! Pere, Lu, Raquel, Kleterrer, Antxi, i a sota, Llorenç, Joan, Marcel i Blai!!!!! Que contents que estem!!!!!! i guapos que som!!!!!!!
I la lluna que ens ve a dir adéu!!!!!!...

Un cap de setmana molt divertit, interessant i per repetir!!!! gent fantàstica !!!

14 comentaris:

jaumeplanellpiqueras ha dit...

Per poc no coincidim! dissabte érem a l'esperó Badalona on també hi ha la Lu i la Raquel que ens van explicar la moguda.

Gatsaule ha dit...

Un cap de setmana molt bo, realment.

Ja que no tenim fotos de les cerveses, ni del sopar, ni del ball, la foto del cim és la que millor ho reflecteix !

Segur que la Raquel i cia van fer la Redrum ? No recordo haver passat per un lloc tan xulo....

Anònim ha dit...

Quina envegeta!

Jo que visc aquí a la bora d'Àger i buscant gent per escalar, i vosaltres erau nou!

Es nota a l'última foto que estaveu satisfets i contents, felicitats!

PGB ha dit...

BRUUUUUTAL!
Això s'haurà de repetir però a gran escala amb molts més bloggaires ;)

Unes fotos xulissimes!

flx ha dit...

Genial lo de fer vies veines.
A banda del goig d'escalar junts i passarho tant bé com mostreu, les fotos son molt maques.

salu2
flx

Raquel ha dit...

Realment el llarg de la foto de la Redrum és una passada!!
Ara jo tinc pendent "El Tercer hombre"... mmm, vistes les fotos, i l'escrit, encara em sembla més maca que quan us mirava de costat!!
Llàstima que ara ja l'heu feta gairebé tots!!

Anònim ha dit...

M'ha agradat moltíssim llegir la vostra piada!

enhorabona!

Llorenç ha dit...

Bones a tots!!!

Jaume, ja us haguessiu pogut quedar!!! la que us vau perdre, espero que disfrutessiu l'Esperò Badalona! es molt distreta!

Joan! tinc algunes fotos al mobil,però millor no ensenyar-les!!ejem ejem....i certament la vostra via te passatges molt guapos!!! caldra fer-la algun dia.

Apu...va ser un cap de setmana amb bona companyia i bon temps..es normal que fessim bona cara!

PGB! les coses improvisades molts cops son les millors! aquest cop ningú s'esperava res i potser aixó va fer que tot anés perfecte?!?!?

Flx, crec que mai havia escalat en paral.lel amb tanta gent i tant prop! es una bona experiencia!je je je!

Raquel, el teu llarg es veia espectacular! i la del tercer hombre segur que trobes algú que t'acompanyi! tens prou nivell com per fer-la tota de primera si cal!!! es prou divertida i no supera el V+/6a si vas fent A0!!!!

Ostres Gata tu per aquí! va ser un bon cap de setmana! a veure si el repetim més endavant.....

Anònim ha dit...

Una cap de setmana ben complert, si senyor!
Per repetir.

Unknown ha dit...

Iuhhhuuuuuuuuuuu!! Que guay bous!! Osti, jo m'ho vaig passar de puta mare!!

Jo tinc fotos del " Ager Dancing in the Night", Brutal!! Però no seràn publicades xl q pugui passar.

No ens va tokar el Pernil!!

linus ha dit...

Volem les fotos del saturday night fever! Al final el kletterer va treure a ballar la cantant. És conya, jaja...
Un finde molt bo, oi tant.

Xavi ha dit...

Quin cap de setmana més ben aprofitat amb dancing&climbing...ja es veu amb les fotos i el relat que us ho vau passar pipa.

Pekas ha dit...

Un bon cap de setmana...

juuuerrrrrr.... uno desaparece unas semanas de la circulación.... y la peña se pone más fuerte qué el vinagre... :-)))))

Llorenç ha dit...

Pekas! t'ho vas perdre!!! un festival de roca i risses!
Quan en fem una a Busa t'avisem!!!!