Busques alguna via?

Via Los Diablillos, V+/70m, Esperó Remacha, Sant Llorenç de Montgai

Ja he iniciat el nou horari a la feina, i aixó em permet escalar els divendres per les tardes!!! així que jo em desperto i l'Antxi arriba de la feina i marxem cap a sant Llorenç de Montgai, a fer una vieta per la tarda, la via triada es la "Los Diablillos", a l'esperó Remacha, via bastant nova i equipada amb parabolts per no patir gens.
La Via: Dos llargs equipats amb reunions rapelables, amb un parell de passets al primer llarg i un al segon....El grau obligat V.
Material: 12 cintes.

Aproximació: De Sant Llorenç deMontgai, sortim direcció a Camarasa, i en poc veiem a mà esquerra el caracteristic esperó Remacha, amb la seva placa a sota. La vis s'inicia per la canal que puja per la dreta (hi trobarem una corda fixa) i uns parabolts que ens porten a un desplom(1 minut)

Llarg 1(V+/35m): S'inicia amb roca de tacte extrany i tot tira una mica errera, i ens porta a un desplom, un passet potent i entrem en placa fàcil fins ....

....que fa flanqueix a l'esquerra on tenim un altre passet, ara més d'equilibri, i un tram de placa fins reunió. una mica penjada...
Llarg 2(V/40m): Inici vertical per anar a la dreta a buscar una mena de xemeneia divertida, i amb ambientet, per on sortim a  terreny fàcil cap a l'esquerra, .....
....per anar a parar a una mena de canal ampla fàcil i amb bona presa, per on pujem....
....fins el darrer tram més dret, amb un inici molt trencat i un final guapo i amb canto.


Descens: Nosaltres vam fer dos rapels però diria que amb 1 podries arribar a la canal, tot i aixó millor fer-ne dos per reduir l'laçada de la possible caiguda de pedres,( alguna ens va caure)

En fi, una via ràpida, fàcil i per fer en un momentet, sense massa estrés.

3 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Deu n'hi do la de quilòmetres per aprofitar la tarda no? però quan hi ha ganes de paret....

Llorenç ha dit...

je je ej!!! ep!1 que l'important veina al dia següent! aquesta era sols per matar la tarda, i tenir excusa per fer una birreta...al dia següent si que vam fer una via amb cara i ulls!!!

Manel&Ita ha dit...

Molt interessant aquesta via hi haurem d'anar. Felicitats!!!!