Busques alguna via?

Montserrat, Agulla de l'arbret, via Vicenç Soto 115m, 6a+/Ae

Aquest cap de setmana també tenim tranquilitat...després de la festa del comerç just a Molins de Rei, diumenge anem a fer mal per Montserrat acompanyats de la Anna que ens ha vingut de Lleida....inicialment voliem anar a fer la canvi clímàtic però el temps i alguna que altra incidència amb el cotxe...vafer que ens dirigissim a fer una una altra dels germans Masò!!!!
Ja feia temps que no en feiem cap dels germans Masò i avui toca la "Vicenç Soto" a l'agulla de l'arbret. Via completament equipada on passarem amb unes 14 cintes.

Aproximació: desde Can Massana, ens dirigim al refugi, un cop aquí tirar direcció nord fins a dalt de tot gairebé i trencar a l'esquerra, passarem pel collet on comença l'Arestra brucs, una mica més avall passem pels químics de la O mani.....etc...i tot seguit en una rampa hi ha un spit on s'inicia la via.




Llarg 1 (V): aquest el fa l'Anna, una rampa de III ens deixa a sota d'un resalt on tenim el pas de V, tot seguit es torna rampós fins el primer arbre que tenim a la dreta on farem reunió.

Llarg 2 (6a+/Ae): Res de res...obligat V+/Ae!!! intento fer-ho en lliure fins que puc...res i poc....aixó es molt dret i estem freds....així que estreps i amunt fins a meitat del llarg.....



... a partir de meitat es més humà i n lliure es deixa fer...tot i que segueix molt vertical fins a reunio, sols que els cantos ara son millors......les vies sobre les agulles son espectaculars!



Llarg 3(V+) Aquest es guapo també! ara es el torn de l'Antxi, surts per la fisura a buscar el desplom de sobre que el supera per l'esquerra on tenim el pas de V+ mot ben protegit...superat sols ens queda una rampeta fins a cim fent reunió al costat de l'arbret....





Val la pena pujar fins a cim del tot una petita grimpada et deixa amb unes vistes espectaculars!!!! ...eps., en primer pla la cordada que a pujat per la O mani...etc.... però algú apareix al cim de la bessona de l'esquerra!!!! es en Kletterer! i no està per Montrebei! aquest va equivocat!!!




si, si es ell i el Marcel i algú que han enganyat per anar a fer la Picazo a la Bessona......quins cracks ....

apasiau!!!! un bon dia d'escalada, tranquils, una via guapa, distreta i segura...on si es vol es pot apurar en lliure fins que no et quedin dits......

12 comentaris:

lux ha dit...

eiii!!
ja esta bé una mica de tranquilitat montserratina!!!
que se'm posaven les dents molt llargues..;) aixx!! i es que una no pot estar a tot arreu!!
això si també m'apunto la via ;)

Una abraçada!!

PGB ha dit...

Ostres quines fotos més bones aquestes picades amb les agulles a sota! Genials!!!!!

Jo divendres vaig fer la CADE a la miranda de la portella, que genial que és agulles :)

flx ha dit...

Fa díes que està fitxada aquesta...espero que caigui aviat!
Les vistes desde l'agulla del arbret son genials.

salu2

Raquel ha dit...

Així diumenge estàvem tots per Montserrat? Que veu matinar molt? Per què jo vaig estar des de les 9.30h a les 10.30h al pàrquing de Can Masana i no us vaig veure... snif!! Almenys haguéssim pogut anar a fer la birreta junts!!!
Res, que hem de posar data i trencar-vos un cap d esetmana romàntic! jejeje!!

Uri ha dit...

Uala!
Gràcies!!!!! quina foto més guai...
Sóc l'Uri, estava fent la via O mani amb casc taronja.
Aquesta me la guardo:)

Josep ha dit...

Ei! Felicitats per la via, nosaltres estavem a la Miranda de Bohigues i us vàrem estar observant. La via fa bona pinta i veient les fotos, ja veig que ens hi haurem d'acostar en breu!

Salut

linus ha dit...

Encantat de tornar-nos a veure! Des de la bessona també tenia una bona vista l'agulla. Doncs vaig parlar amb un amic, el Pere, que també va estar per l'Arbret. Si ens vam arribar a trobar gent aquest dia...

Gatsaule ha dit...

Xula l'agulla, i sembla que la via també. I només en vau fer una, de via? Sembla estrany coneixent-vos...

Llorenç ha dit...

Lu!! últimament portem molta tranquilitat!! a veure si en dos setmanetes podem fer-ne alguna de grossa!!! je eje i a veure quan fem una nova quedada!

Pere! vig que t'hi estàs posant! com va anar? no he vist encara la teva piada!!! je j je!! les vistes desde el cim de la agulla de l'arbret son molt bones!!!

Flx!!! a veure si t'hem de punxar les rodes de la bici!!! que en fas massa i aixó no es bo!! es una via divertida i molt segura!


Raquel!! a les 9 de matí estavem per Pallejà intentant obrir un cotxe e marxa amb les claus posades i es portes bloquejades!!! encara no sabem com va passar! vam arribar a Can Massana cap a les 12!!!

Bones Uri!!! m'alegro de tornar-te a saludar! espero que disfrutessiu la O Mani... i que no us tiressim massa pedres al rapel!!! la foto te la pots agafar!!

Josep!!! es devia veure guapa l via desde la Miranda! Val la pena i si es matina es pot fer alguna altra del sector o de l'agulla...

Linus! igualment! us vam fer més fotos a veure si demà us les puc enviar. Nosaltres també bam trobargent coneguda a la bola de la Partió i a la Portella...estava plagat de coneguts! aixó que donessin mal temps epr Lleida va fer que molts ens quedessim ep aqui....

Joan! cert que ens va saer a poc......però vam arribar tard i hi havia futbol així que aviat cap a caseta....però si hi vas pots fer-ne un parell tranquilament!!!

Mingo ha dit...

Felicitats per la via, a veure si alguna tarde ens atansem.
Salut

Unknown ha dit...

Proposo costellada a l'Agulla de l'arbret! Però costellada de no trencar-e les costelles!

Apa bou, pensa el ue et vaig dir... Pooooooooorts!

Pekas ha dit...

L'agulla de l'arbret... un mirador privilegiat...

l'efecte bloguer ataca de nou...
( me apunto aquest itinerari... )

Salut i muntanyes .. companys...!!