Busques alguna via?

Montserrat, La granota: Pique Longue 120m/6a

Uff!!
Ja fa molt temps!!! L’última escalada va ser a Montserrat i ja fa més d’un més!!! Bodes, despedides, boletades familiars, han fet de nosaltres uns grans consumidors d’aliments i begudes durant el cap de setmana.

Així que aquest dilluns, amb la ressaca de la boda decidim anar a escalar....ja que tenim el tema una mica oblidat i tinc que estar a les14:30 ala feina, decidim fer-ne una de fàcil, ràpida, i sense complicacions!!!!!!!!!

La via te pocs secrets, i després dels cops que la gent l’ha comentat per l’esfera blogger, poc queda a dir, de totes maneres ho faré!

Material :15 cintes exprés (si enllacem els dos primers llargs del contrafort) i doble corda per agilitzar la sortida rapelant de la via.
L’aproximació: Des de el Monestir ja veiem la paret a l’esquerra sobre l’estació del cremallera. Anirem fins al final de Monestir fins trobar el camí del Via Crucis que resseguirem fins la part més alta. Aquí hi veurem un gran bloc subjectat amb cables, don surt un caminet, en pocs metres trobarem els spits verds de la via....si seguim el caminet pujarem a sobre i ens evitarem els dos primers llargs(per aquí es per on baixarem després del rapel de 60 m)

Nosaltres farem els 7 llargs, 2 de contrafort(ho fem tot en 1) i 5 de la part superior(enllacem els que serien el 4 i 5 del croquis)