Busques alguna via?

Via Sabina Wall V/75m, Formiguera, Sant Llorenç de Montgai

Araja fa uns dies i amb les fotos recuperades després del desastre de formatejar el disck dur, torno a poder publicar el que tinc retrasat!!!

Aquesta piada es del dia que vam anar amb Joan Asin a intentar acabar la via que tenim a mitges per l'Alt Urgell, però la meteo no ens va deixar i vam anar a terres més càlides....Sant Lloren de Montgai....
Ja sortint del cotxe està plovent....i amb certes ganes, però nosaltres en tenim més d'escalar, així que cap a la paret!!!!

Aproximació: Deixem el cotxe a l'explanada que hi ha a mà dreta just passat un pontet al sortir de Sant Llorenç de Montgai direcció nord. Aquí agafem el caminet pel fins de la vall, fins sobre la via del tren, que creuem i seguim ara per sota paret, (foto superior) fins superar el contrafort que es dibuixa a contrasol. Just al darrera del contrafort tenim l'inici de la via.
Material: Cintes Expres.
La Via: Nosaltres fem una combinada, ja que la pluja, ens va mullant la ressenya mal impresa que portem. En fi, que no sabem el que hem escalat fins que no arribem al bar!

Llarg 1(IV): s'inicia per placa a l'esquerra del contrafort, amb uns passets al principi, que fa passant a ser més suau per entrar a reunió... tot moll

Llarg 2(V): Ara ja plou més, sortint de reunió cap a la dreta, però es veu dret, i a l'esquerra hi ha una linea de parabolts aparentment més assequible, que es on vaig, es un tram vertical amb bona presa, però avui estan plenes d'aigua!!! A la foto en Joan fent aquaclimbing(no confondre amb Psicoblog)
Llarg 3(V): segueix la tònica del llarg anterior, vertical, bona presa i plena d'aigua....i segueix plovent....tambés es un llarg guapo!
...al final com no...fotocim!!!!! en honor als Galls que vam trobar al bar fotent-se una bona paella!(nosaltres no ens vam quedar curts!)

Descens: De cim anirem cap a la dreta, seguint fites fins la via de tren i retorn pel barranc fins al cotxe.
......això si, després de la pluja a secar el material.....
...llegir, descansar.....
....jugar amb la càmara i fer fotos....
i recordar que quan erem més joves feiem malabars!

2 comentaris:

Joan Baraldes ha dit...

Ei Parella,
vareu haver de gravar pastilla a la sola dels gats ??? je je je

Aquestes vies de la Formiguera son realment disfrutones però amb aigua deuen tenir un plus !!

Salut i a tibar

Llorenç ha dit...

Joan! la roca es molt bona, i hi ha molt canto, així que els peus agafaven bé! el pitjor eren les mans! que com les portes sempre amunt, et va entrant aigua per les mànigues, i acabes moll fins als colzes!!