Busques alguna via?

Airún i el mar d'estels

Després de preparar i portar a terme la Festa de la Diversitat de Pallejà el dissabte i un diumenge amb trobada gairebé familiar..... no ens van quedar forces per anar massa lluny la intenció era Cavallers....)
Be, sols ens va quedar el dilluns per escalar i finalment vam decidir per una via a la que en teníem ganes i ens oferia tot el que necessitàvem....escalar, caminar, i gaudir del paisatge, tranquils i sense presions ni plans, ni carreres amunt i avall.....i que ens fes recordar la gent amb qui haguéssim pogut escalar si no haguéssim tingut un cap de setmana tant embolicat......

així que, vam anar cap al Montseny a fer la Airún i el mar d'estels de'n Pere i companya!!!!!!

Evidentment, ens esperàvem gaudir i així va ser! sols, amb un dia que ens va respectar fins que vam arribar al cotxe, i van caure les primeres gotes....


Ja d'entrada els primers habitants de la zona ens van donar la ben vinguda.......




Tot seguit la via, molt ben equipada, buscant sempre els trams mes interessants de la paret, (això implica alguna travessia) i buscada amb gust!

primera tirada fàcil....

segona tirada, amb una sortideta de sostre de V molt entretinguda....

tercera amb despreniment de roca inclòs i un bon susto per l'Antxi...be, el roc era considerable, aprox..40x40x40, i era el canto on s'habia agafat.....això va fer que durant una estoneta les cames no li responguessin...(foto:lloc del despreniment...)

tirada de V+/6a, puja molt dreta eh!!!! però ben equipada es deixa fer, fa mes por del que es en realitat....i dona ànims pensant en que el 6a+ serà de l'estil....

A sobre es veu la reunió de sota i la tirada, a sota, la primera part del llarg....

però arribant a la tirada de 6a+, reunió després del passamà...

je je je..... m'entra el riure sols recordar-ho, encara busco ara com fer-ho en lliure....així que amb A0 vaig tirar fins que vaig poder, apurant en lliure quan les caquetes em deixaven i kutreartificial quan ja no podia mes....pero la tirada maca eh!!! molt maca!!! i la roca molt bona!
A sobre sortida de la reunió i a sota, sota el sostre de 6a+, escapant-ne per l'esquerra...je je je


Finalment cim!!!!!

Apoteosis de la via:
Ja d'aproximació ens queien a sobre uns bitxets com a mosquitets però mes petits, i n'hi havia molts!!!! però a la via ja era horrorós!! era impossible no tenir-ne sempre mes d'una dotzena sempre per sobre, però molt que ho intentessis...

...així que vam desistir de espolsar-los i vam escalar tota la paret així, sols quan es posaven a la boca, o les orelles els trèiem de sobre......


be, sols comentar i creiem que es important es que hi ha una plaga impressionant de jo que se quin animaló que està devorant tots els arbres de la zona....i estàn per tot arreu!!!!

Be, de totes maneres val la pena el paisatge pel que es fa el descens, si es va amb temps, val la pena fer el descens caminant!


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona elecció, aquesta via, ... fa bona pinta.. je je je...
Hem de fer una reunió pre-dolomítica... però ja!
Una abraçada per a tots dos!

Gatsaule ha dit...

Quin reportatge, la tenia a la llista però potser l'esborraré perquè sembla que ja l'hagi feta....

I els insectes són cosa de la primavera i la humitat, uns bitxos molestos però molt beneficiosos perquè són la base alimentària de la fauna de la zona. Ells mengen plantes, altres mengen insectes, i altres es mengen als insectívors.

Zorat ha dit...

jejejeje, nosotros estuvimos el sábado y sí que eran una plaga los mosquitillos. Eso sí, no picaban que es de agradecer.

Pekas ha dit...

Només per la vostre informació..
( per si no ho saps.. ) fa quasi dos anys que algún "taliban" ( de origen desconocido ) la va desequipar.. :-(((

( Hi ha un petit "grupúsculo" que s'etá plantejant la possibilitat de reequipar-la de nou.. ;-)))

Ja vaig informar al Pere Books
( antiga onaclimb.... la noche del lloro actualment.. ;-)) perque ho penjes a la ressenya de la web..
:-(((