Busques alguna via?

Viatge Apatxe 100m, 6b. La pastereta, Montserrat

El divendres de la setmana passada vam quedar a escalar pel matí amb la Ingrid i el Lluís(ell un mica més aplicat que jo en els deures) i com no...triem una via per fer amb el temps just que tenim...crec que feia temps que no corria tant per fer una via desde la sortida de casa fins l'arribada a la feina!!va ser un no parar....sort que a la via vam anar una mica més tranquils!!!



La via: Els graus, segons les ressenyes marquen 6a/6b en el 2on llarg i 6b+ en el 4rt, jo no faig 6b+, i el vaig fer de segon....

Aproximació: Agafem la pista de Collbató a la Vinya Nova, i en arribar a la vertical de la pastereta(camí que puja recte) aparquem, agafem el camí que puja cap a la canal oest de la pastereta, en poc s'acaba, agafar corriol que amb alguna "Z" ens porta a la carena que puja a la pastereta primer, i tot seguit ens retorna a la canal, ara trobarem alguna fita i caminet més perdut que puja fins a peu de paret, la resseguirem cap amunt fins la canal, pujarem canal i al final de l'embut s'inicia la rampa que ens portarà a peu de via.

Material: 11 cintes.

Llarg 0(40m/IV): s'inicia la rampa de la via veina, trobarem una xapa i seguirem recte amunt a l'extrem esquerre de la feixeta que hi ha sota paret.

Llarg 1(30m/V+) S'inicia pels parabolts que veiem a l'esquerra, (no recte amunt!) i trobarem un passet finet a arribant a reunió i la resta a disfrutar de bona roca i bons cantos.
....en Lluís resolent el passet i l'Ingrid...barallant-se amb la paret...
Llarg 2(15m/6a): Aquí veiem que l'entrada a reunió esta molla, de totes maneres es deixa fer...llarg molt vertical però amb bona presa...sols un passet a meitat i l'entrada a reunió una mica putilla....
Llarg 3(30M/V+): Sortida vertical de reunió i que es va suavitzant amb els metres fins entrar a reunió...aquí hi ha algún aleje intressant..sembla que falta algun clau??
Llarg 4(25m/6b)la cirereta del pastís, un llarg brutal, s'inicia finet però quan es posa més dret apareixen les busties que no es deixen fins a cim....el tram de travessia a la dreta.....per apretar fort...
...i la darrera panxeta per arribar a cim que trambé trobem mullada i cal fer un passet de confiança....
....en plena sortida al pati buscant les busties....
Descens: podem fer-lo caminant seguint carena amunt fins un collet on tenim el caminet de descens ja ben fresat o rapelar la via....nosaltres vam fer R4->R2 R2->R0 i R0 a terra

En fi, una via per disfurtar de bona roca, moviments i per pujar l'autoestima en el grau!!!je je je!Aixó si, es una matinal però molt apretadeta!!!

11 comentaris:

joan asin ha dit...

Ei pillins aquesta és bona, a veure quan hi puc anar-hi???

Pekas ha dit...

Prissa mata ...migo... ;-)))

Bona vía si senyor.. !!!

Parce ha dit...

Apa Llorenç!! El L2 el donen de 6a+, jo l'he baixat a 6a i tu a V+... després diuen que apreto el grau, jejeje!!!

Fins aviat foll.

Parce

Pelake ha dit...

Epa Llorenç!!, el grado estaba pelin regalado y para subir la moral, pero no veas con el recorte jajajajajaja.
Buena via para distraerse un rato.
Por cierto, molan tus reseñas.
Salut!!!

Llorenç ha dit...

Joan! val molt la pena, es una via per disfrutar!

Pekas....ja tens raó, prisa mata! sort que en via no vam correr, anavem piano piano....je je ej

Parce!!! tens raó!!! merci! les presses d'aquest matí m'han trait! ja ho he arreglat!

Paleje! perdón por le recorte! ha sido un lapsus!! ya está arreglado! Ahora mejor no??!?!? me alegro que te gusten las reseñas!

Pelake ha dit...

Ei Llorançe, res, res de rectifica, tu colla, que també esta mes encertat el grau que tu dius que en la rese original.
Salut i pau.

lux ha dit...

Bones!

fa bona pinta aquesta via!
però recordo una bona aproximació...
heheh deu n'hi do per una matinal!

enhorabona!!

Llorenç ha dit...

Bones Lu! aproximació??? 40 minuts amb resaca...corrent no ho recordo! no vaig tenir temps de mirar l'hora! je je je, menys del que tardes en anar a moltes vies d'agulles!

Anònim ha dit...

La ultima tirada es com a maxim 6a, no sigueu exagerats donan-li 6b, les anteriors tenen un paset de 5+.
Josep

Gatsaule ha dit...

Grans cantos? Bústies d'escàndol? Carai, Llorenç, que t'has tornat petitó??

Em sembla que has exagerat, la ressenya..., la via no passa de V pelat....., he, he! A mi també em va agradar molt!

Llorenç ha dit...

Josep....exagerar...home, la ressenya original diu 6b+,jo li he posat com a molt 6b......no son graus en els que jo em moc massa.....si es va de xapa a xapa no seria V+, pero encadenar-lo tot....diria que cambia una mica...nose.....a tot arreu diuen que es 6b+, i jo exagerat per dir que es 6b....????

Joan! El darrer llarg es un festival de busties! es una via per disfrutar...i llestos!