Busques alguna via?

Mirades Indiscretes, 125m, V+/Ae, Santuari de Lord, Sant Llorenç de Morunys


Passada la ressaca de la Costo de Agosto ens anem a disfurtar d'una escalada més tranquila, on també cal apretar però les xapes i son i on cal....


La via triada es la Mirades indiscretes, la trobem a l'esquerra del camí que puja al Santuari de Lord a Sant Llorenç de Morunys.

Material: cintes i estrep, via equipada tot i que agafar  un friend petit pot anar bé en algun pas.
Aproximació: Pujarem pel camí del Santuari fins al nº VI, aquí sortirem pel caminet (mig perdut o del tot) que surt a l'esquerra i l'anirem seguint....fins una gran placa, a la base d'aquesta un gran arbre caigut, per iniciar la via pujarem per la dreta uns metres fins una vira herbosa(veure foto aquí sota)


Llarg 1(V/30m) Surt en diagonal a l'esquerra a buscar el millor pas del desplom,...


...aquí tenim el passet, curt i pontent....
...tot seguit recte amunt a buscar la xapa amb una bona excursioneta...i ja una mica més amunt la reunió....
les vistes prou es mereixen una visita encara que es posi a ploure com a nosaltres!
Llarg 2(30m/III): Llarg de tràmit per anar a buscar la paret, hem d'anar a l'esquerra, no encarar el petit marge del davant completament descompost! anem girant tot el més trencat per entrar a paret...lo millor del llarg, la paret del fons amb totes les corones de rei ben florides!!!! espectacular!
Llarg 3(30m, V+/Ae) llarg iniciat en artificial amb sortida en lliure molt interessant! cada cop es posa més fàcil fins que fem reunió en un spit i un clau.
...els darrers metres son una bona excursió fins una entradeta a reunió que t'ho has de mirar....

Llarg 4(35m, IV+) Sortida vertical per l'esquerra de la reunió(amb corona de rei florida) per anar a buscar un arbre que ens invita a superar el darrer tram de mur i fer reunió a cim.
....al final el dia ens ha respectat i sols a plogut mentre feiem l'artficial....tot i que ara sembla que en ve una de bona....a marxar...
En fi, una via prou interessant per passar un matí entretingut i amb sensació d'escalar una mica abans de fer el vermut....

3 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Renoi Llorenç, com estàven les Corones de Rei!! i l'escalada no sembla tan suau no...però queda apuntada.

Gatsaule ha dit...

Una bona ressenya d'aquesta zona tan abandonada.... Amb el temps que ha fet, ja són ganes!!

Llorenç ha dit...

Jaume, era espectacular, val molt la pena veure en directe l'espectacle! L'escalada sense ser dura, surts amb la sensació d'escalar, poc, però ho fas!

Joan, la vam fer el cap de setmana passat! que vaig amb retràs! es un racó mig oblidat però que hi pots trobar aquesta petita via prou entretinguda!