Busques alguna via?

Cavallers II part: Formigaz 135m/V+

Seguim en territori Luichy.....
Anem malament!!! aquesta es la via que vam fer el tercer dia, però com que encara no tinc totes les fotos del segon dia no puc penjar una piada decent! així que adelanto el que vam fer dilluns.....
Diumenge nit ja no estavem per més aproximacions maratonianes així que vam estar pensant alguna via propera, fàcil, equipada, sense mal de caps....i vam acollir a la cordada a la Clara...l'Oriol no se que volia fer....
De bon matí(10:30 aprox.) i abans de anar cap a la via, arriba l'Adrien desde el Refugi de Cavallers i s'apunta amb nosaltres! millor, farem dues cordades de dos.....


L'aproximació a la via no ens porta més de 10 minuts, pujar a la presa, a ma dreta tenim unes escales que pujen fins una garita, d'aquí surt una senda poca marcada cap amunt i dreta fins una mini feixa on trenca cap a l'esquerra, aquí tenim dos opcions, si baixa poca aigua podem creuar tranquilament, sino tenim una instalació amb cordes fixes que ens ajuden a superar la boca d'aigua. La via es la primera que trobem en la placa just després de creuar el barranc.
Material: 6 cintes exprés!!! No agafeu ni tascons ni friends ni res!!! no hi ha lloc on colocar-los! ni fa falta.
El primer llarg (V+)30m, placa amb un pas molt finet bastant amunt. Veurem a meitat del llarg una línea de parabolts que marxa a l'esquerra però no l'hem de seguir!
El segon llarg (V+) 35m, surt cap a l'esquerra placa amb un pas finet a la meitat.

...com podem veure la Clara lluitant amb l'adherencia i buscant cantos je j eje
El tercer llarg (V) 30m, placa, igualment cap a l'esquerra però més fàcil tot i que com es veu en la foto la roca es molt adherent!
les vistes cap al llac começen a ser molt guapes......
El quart llarg (V+) 40m, un primer resalt de IV, i placa de III fins un darrer resalt de V+ per entrar a reunió....a la foto l'Antxi caminant pel III....
Aquí veiem la Clara superant el resalt.....està forta la noia!
El descens el farem rapelant...de R4 a R3, de R3 a R2 i de R2 a terra.(just amb corda de 60m)
En definitiva, una via fàcil i entretinguda per a dies en que vas cansat!!! no crec que tardessim més de 1h 30 per fer-la, després vam anar a buscar el vermut a Barruera..però aixó ja es una altra historia!!!!!!

7 comentaris:

Raquel ha dit...

I les formigues? No dius res d eles formigues? Je, je!!
Això, el bermut... je, je... i la coca, i les cerveses...
Quan arribarà aquesta altra història?

Llorenç ha dit...

Je je je!!!
el tema de les formigues per qui vagi a fer-la! a mi no em va afectar tant!

lo millor va ser anar a Barruera a fer el vermut, comprar coca, birres, vi, i dinar com senyors!!! ah1!! i vamf er també el geladet!!!

Gatsaule ha dit...

Quina meravella de plaques, lavam fa més d'un any i encara la recordo !

No se us enganxava la corda al tirarla avall per rappelar ?

Llorenç ha dit...

Bones Joan!!

enganxar-se la corda...no recordo massa aixó, si que se que la corda no corria per la paret i calia acompanyar-la...casi no calia crida corda per que sempre es quedava molt amunt!
Les plaques son especataculars....i encara ens queden algunes vies com aquesta i amb molts més metres!! a veure quan et recuperes!

linus ha dit...

El nom de la via és del tot encertat... La vaig fer fa uns anys però encara ric ara, les cordes es movien soles!! xD

Llorenç ha dit...

je je je!!! linus! tens tota la raó! crec que si la deixessis a terra de peu de via te la pujarien fins la primera R i podries pujar de segón!!!

Anònim ha dit...

i que passa amb el post del segon dia tiu???