Busques alguna via?

Via La chica sin voz, 6a, 95m, Agulla de l'embut, Ager

Torna el fred, i tornem a Ager, arribant tard a les parets...
El nostre objectiu es un altre però amb el fred i l'hora que es, que fa decidim fer una cosa més tranquileta...
Ens dirigim a la canal de l'embut a fer una de les vies que tenim en llista, la Chica sin Voz.

Via: reequipada amb parabolts, on ens farà falta, friends petits  i nº2 per al 1 i 3 llarg
Aproximació: D'Ager pujar cap a Cap del Ras, passant per sota paret, seguirem la pista fins un gran roc que forma una visera sobre el camí. Aquí deixem el cotxe. Pujar per caminet-tartera fins peu de paret, evident. La via s'inicia a l'esquerra del contrafort de la paret, un pont de roca ens indica RO, a l'esquerra veiem la cabra picada de la via..."Si las cabras pueden nosotros también".




Llarg 1(V+/35m): S'inica per una rampa, fins una repiseta, i aquí s'inicia el diedre, hi ha un clau a la base, jo no el vaig veure, però l'Antxi si...diu que està mimetitzat i molt oxidat ja que per la fisureta i surt aigua. Jo hi vaig posar el nº2. Sortir del diedret net, i encarar placa ben equipada i mantinguda fins a reunió.
Llarg 2(6a/35m): A la vertical de la reunió, línea de parabolts, placa, que es va posant dreta i fina, fins caçar una fisureta...
...aquí...uns diuen 6a, altres 6b, altres no es mullen....jo tampoc, simplement ens va sortir als dos en lliure tot i una patinadeta per l'adherència....
Llarg 3 (V+/25m): Aquí ja fa fred, plumon a les reunions, ...la cara, els dits sense tacte, i el darrer llarg, V+ desequipat???millor no mirar-s'ho!
finalment ens hi posem....quines busties!!!ni para-se a posar res! per que perdre el temps, a disfrutar de canto a canto fins la sabina, quina joia! Les fisures s'obrin enfora, així que posar ferros el que més t'assegura es que et cansaràs més aviat... Arribat a la sabina, recte amunt per plaqueta fàcil i reunió en dos grans blocs.
Descens: De cim, cap a la dreta, en 15 minutets tornem a estar a cotxe, i cap al bar!

En fi, una via molt guapa, i per disfurtar, equipament correcte i fa que tinguis que apretar una mica.

7 comentaris:

Pekas ha dit...

Si senyor.. es cert.. quina raska.. !!! :-))) Bona vía.. ummmm.. interesant... me l'apunto per quan façi un xic més de "calor"... ;-)))

joan asin ha dit...

Ei xavals això no si val, acabar ràpid la feina per anar al bar...o si?.je,je

Llorenç ha dit...

Pekas! està fent molt fred! i cal buscar cosetes ràpides per patir lo mínim! aquesta es una molt bona opcció, a més tots els llargs apreten una mica i cal possar-s'hi...aixó si, placa-xapa, fisura-net, canto-pila. Segur que t'agrada!

Joan, vam arribar tard, i amb el fred la motivació baixa en picat...així que alguna coseta ràpida, i a fer un caldet o similar! que nosaltres encara no estem curtits com altres!

Jaumegrimp ha dit...

Bona via no? tot i ser curta, el fet d'haber-te-la de protegir la deu fer entretinguda no?

Gatsaule ha dit...

Així feia fred a Àger? Nosaltres no en vam passar massa, abrigats a les reunions i poca cosa més.... Es veu xula la via, però es deu fer curta, no?

Mingo ha dit...

Si fa fred aquí, que acostuma a ser un lloc agradable quan a tot arreu fa fred deu ni do. Al Joan no li faig cas pq vam anar a Perles a -6 i jo no havia manera d'escalfar els dits i ell com si res.
Enhorabona per l'activitat

Llorenç ha dit...

Jaume, per mi es una via guapa, sols es el llarg 1 on cal tenir més cura en protegir-te ja que es més vertical, però es un tram molt curt, al 3 llarg sols t'acabes protegint també uns passets ...val la pena! però curteta...

Joan!! que esteu molt curtits els de Berga!!! i els anys fan la pell dura!!! je je je! es fa curta la via, però el descens es ràpit i pots dedicar-te a fer series en altres vies, sense problemes!!!

Mingo, tens raó...aquests de Berga...son molt forts! Vam triar aquest racó per que el vent venia d'oest, i quedava una mica amagat però quan vam fer cim casi ens congelem! plumon a les reunions....