Busques alguna via?

Serrat dels Monjos: Alta fidelidad 150m - V/Ae

Tot i que tard, degut als diferents problemes amb internet i ordinadors varis... aquí penjo el que vam fer el dissabte passat (ara fa 10 dies).
Després de temps insistint en el tema, finalment vaig poder anar a escalar al serrat dels monjos!!!

En aquest cas va ser sense l'Antxi. Vaig anar amb la meva parella d'escalada masculina... en Blai, amb el temps retallat per afers de familia, vam triar la Alta fidelidad, dels germans Masó, curta, ben equipada i ràpida!

Entrant per Collbató, vam deixar el cotxe al pàrquing de dalt de les coves de Salnitre.
D'aquí en 15 minuts... a peu de via.
Costa trobar el peu de via, ens serveix de guia el gran diedre que hi ha a la part superior, i saber que el primer llarg comença en una bavaresa, en un esperó... i finalement el trobem!!!
De material crec recordar que sols vam utilitzar un tascó, un friend i vagues.... poqueta cosa...
Llarg 1: Em toca, entrada maca, i excusió fins trobar el proper spit...... el pas més complicat és una fisura dreta molt ben protegida amb claus.
El llarg 2: ara el Blai, entra per la canal de l'esquerra, una mica trencat per poder pujar al llom de l'esperó! pas molt finet i guapo, molt ben protegit i ja está en la propera reunió! (aquí en el pas)
Llarg 3: Surt per la dreta, molt espectacular.... per seguir amunt, res... res... una sabina i una placa preciosa, amb un spit molt amunt.... dons no!!!! no es puja per la placa on veiem l'espit (des d'una repisa), va per la fisura de la dreta per sota d'un bolo... i allí hi ha la reunió..... si pujeu per la placa fins l'espit caldrà desgrimpar cap a la dreta per sobre del bolo.... com va ser el cas...
Llarg 4: amunt per terreny desfet fins entrar en una ziga-zaga, per anar a buscar un diedre on hi ha l'Ae (un pas).... en lliure es V, però l'estat de la roca en aquest pas... no és per fer meravelles anant de primer! l'última reunió es fa en un spit i un clau.
El descens.... anirem cap a la dreta (sud) fins trobar un rapel de 45m volat...... d'on retornarem cap a peu de via i seguirem camí fins al cotxe!
En fi, una via guapa, distreta, molt ben protegida, no fan falta massa ferros... amb tots els passos complicats molt protegits.


7 comentaris:

Pekas ha dit...

Fijo qué está pasa a formar parte de las vías de a libreta "efecto bloguer " :-))))))

ummmmmm ...m'agrada... una bona activitat de tarda d'estiu...
:-))))))))

Raquel ha dit...

Doncs ara se t'acomularà la feina, no?? Per què suposo que pel pont heu escalat... je, je!!

Llorenç ha dit...

Pekas, esta lleva el camino! ya creia que era el único que no la habia hecho pero creo que aún queda algun rezagado!

Raquel! buenas!!! quan temps!cert! se m'acumula la feina però tampoc no massa! amb un parell de tardes ho tinc enllestit!!!je je je! i tu que tal?!?!? tot millor?

Mingo ha dit...

Ep Llorenç, no vau tenir molta calor?.
L'spit del llarg tres despista molt i és una llàstima per què el diedret que hi ha a la dreta és molt maco.
Felicitats per la via.
Si algun dia et va be, podem quedar entre setmana, jo puc alguns dimecres (a les 3 soc a Montserrat i els divendres a quarts d'una i puc estar tb).
Salut i a tibar

Raquel ha dit...

A mi sols se m'acomula la llista de pendents!! Je, je!!
Ara ja treballant i començant l'entrenament... a veure si amb tres setmanes ja em puc penjar per les parets com Déu mana!!

Llorenç ha dit...

Bones Mingo! de calor no massa...corria l'aire i no vam patir massa...a part com la via es curta, amb una mica d'aigua i anant-hi aviat es fa be! Jae t diré alguna cosa si algun matí puc anar a escalar....o tindré en compte!

Ep! Raquel! m'alegro que mantinguis els anims! a veure si fem una nova macroquedada que en tenim alguna de pendent i ens contem les últimes batalletes!

Gatsaule ha dit...

Doncs si t'ha agradat el Serrat dels Monjos "apreparat", que se't genera feina !!