Busques alguna via?

Els Ports: Pasión por la Birra V+....excuses!

Amb l'excusa d'escalar (allò de penjar-se per les parets, jugar-se el físic entre xapa i xapa, anar lligat a unes cordes per si caus.... patir fred, calor, sed, cridar i no sentir-se i sortir de la reunió suposant que el company ja et te pillat).... vam quedar uns quants a Horta de Sant Joan, en fi, personatges com la Lu, Raquel, Anna, Marian, Antxi, Pere, Gatsaule, Adrien, Kletterer, i Llorenç.
El dissabte al matí vam decidir anar al bar.... allí vam trobar al Saumi i l'Oscar... tots juntets.... a escalar als estrets, Adrien i Anna a la Tintin sortint per l'Arrels, Kletterer i Marian a la Tintin i després la Itaca, Saumi i Oscar a la Sam Belluga i Lu, Raquel i jo a la Pasión por la Birra.... (quan pugi penjo la foto amb la ressenya!)
"Pasión por la birra", via completament equipada amb parabolts. Amb un grau màxim de V+, amb un equipament genuí de la zona..... ben protegit però que cal que et curris els passos i amb vidilla entre xapa i xapa.... je je je!

El primer llarg em toca a mí, el més tonto és arribar a la primera xapa o una patinadeta abans d'arribar a la segona xapa et portaria a fer un "reencuentro" amb qui t'assegura a terra... després un petit sostre et fa suar una mica... El segon llarg per la Raquel, flanqueig a l'esquerra i en placa amunt... tirada molt guapa i mantinguda, comença a fer fred i vent.... al fons el diedre de la Sam Belluga.

Aquí veiem l'Oscar a la primera reunió i el Saumi tirant en el segon... un diedre espectacular....

i a la dreta teníem a l'Adrien acabant la sortida per l'Arrels assegurat per l'Anna...


aquí ja veiem a l'Oscar sortint del diedre arribant a la primera reunió.....

El tercer llarg, puja vertical i passa per un sostre, més dur que el del primer llarg.... aquí tot i no ser massa difícil, la por i el fred va ajudar a que tragués l'estrep per arribar a un parell de cantos mínimanent bons...... posteriorment la Raquel ho va fer netament en lliure.
L'últim llarg, vam dubtar, no veiem res.... i la Raquel va tirar recte amunt amb un parell de friends fins al cim.... en fi, que no es sortia recte, sinó que la sortida és per la Itaca una mica a la dreta...... El descens el vam fer rapelant la via..... així ens vam passejar una mica més per la paret.... i va ser quan vam veure a la dreta a Kletterer i la Marian fent la Itaca...... ara ja feia molt fred!

En fi una escalada molt distreta, via agradable de grau assequible amb alejes molt guapos que et deixen escalar molt a gust!!!!!
Participants: Lu, Raquel, Llorenç

10 comentaris:

PGB ha dit...

Hey Kutre's, al final us veu ajuntar una bona colla eh? hehehe, trobada blogger en tota regla!

Aquestes vies dels estrets les tinc pendents i mira que fan totes molt bona pinta!

Anònim ha dit...

I jo?
Qué no surto? ... snif
És broma!
Molt bona trobada....espero "ansiós" llegir com va anar a la KRT !!!

Pekas ha dit...

tenia moltes ganes de venir... peró quan m'ho van dir ja estava apuntat al Madsatge...

Bueno.. la próxima a veure si no m'escapo... :-)))))

Segur que va ser un finde ben aprofitat... :-)))

Mingo ha dit...

Felicitats per l'activitat.
A reveure

Llorenç ha dit...

Bones!!

Pere...va ser una trobada de gent amb ganes de riure, menjar i si sobra temps escalar! realement ens ho vam passar molt be! Hi ha vies molt guapes i no massa exposades per fer-hi unes bones escalades! si vols informació ja saps!

Ups!! Pere!, ho sento...crec que si que surts en el proper capitol...sopar i KRT!!!je je je una gran via!
Ostres Pekas! t'ho vas perdre, però suposo que al Mad"esteich" també t'ho vas passar molt be! La proxima no t'hi podràs ressistir!

Gracies mingo! a reveure!je je je

Unknown ha dit...

Si que feia fred nano! Encara estic mig tokat... Vaja un finde més ben parit. Un dia d'aquests ens podriem escapar cap allí a el Masmut. No?

Ei maskina, ves preparant els bolts q en breus serà reclamada la teva presència... Quan hi anem??

Raquel ha dit...

M'encanta llegir i recordar un bon cap de setmana!!

Ara que... els V+'s del Ports... tela marinera!!! Je, je!! Però amb ganes de tornar-hi, això sí, que encara tenim molts V+'s per gaudir!!

Gatsaule ha dit...

Veig que ja has recuperat les claus de casa.....

Molt agraït per l'acolliment, encara que fos una mica Kutre (sobretot la companyia de l'habitació !), espero poder venir el cap de setmana sencer el proper dia !

Recordant la temperatura del diumenge, costa creure que us fes fred !

Miquel Sabadell ha dit...

¡¡¡¡KUTRESCALADORS AL PODER!!!! mmmmmm...Els Ports....veu poder aprofitar el viatge i us va tocar el sol...no com jo l'últim cop que vaig anar-hi..bona colla us vau juntar!

Llorenç ha dit...

Kletterer! ets un gafe! no torno amb tu als estrets! sempre que hi vas fot tant vent?
Dels bolts n'hem de parlar!
Raquel..que els V+ dels ports no crec que siguin més dificils que a altres llocs! el que passa que les vies equipades per sota tenen aquestes coses....i a un altre factor important es que el paissatge es tant guapo que et captiva continuament la mirada i et distreu de l'escalada!

Joan, el proper cop intentarem que tinguis millor companyia, tot i aixó van ser elles les que van distribuir les habitacions!!!!..però a la KRT no et queixaràs te vas anar amb la cordada femenina!

Miquel!!!bones!! be, el sol ens va tocar, i molt el diumenge, el dissabte feia una mica massa de fred...sino pregunta-li als dits de la Raquel!!je je je!
Val molt la pena aquesta via! una gran troballa!(per mi clar!)