Busques alguna via?

Cresta del Sol amb familia

Aquest cap de setmana ha estat familio-alcoholic-festiu per Sant Llorenç de Morunys... i per tant lo que es diu escalar no ho em fet massa!!!


El dissabte al matí ens vam apropar a la Cresta del Sol! Segons alguns mails que ens havien enviat faltava una xapa en la tercera reunió així que martell i spits, la cunyada, la seva parella, la Dunia, l’Antxi i jo cap a la cresta....



El temps no acompanyava massa però era millor que quedar-se a casa amb la sogra!je je je je!!!

Arribem amb mitja boira, humitat i una bona suada. Ja no recordava l’aproximació!!! Es una mica cansada!
Amb dos cordades, una femenina de 3 i l’altra masculina de 2...anem obrint-nos pas per la cresta, aprofitant aquesta visita vam netejar una mica el camí de la nova vegetació que creix pels costats....tot i que es nota el pas de les persones i com cada cop el camí està més marcat!! Gracies!!!




Arribo a la tercera reunió, i tal com recordava, allí està el spit i un parabolt flamant que vam posar quan vam equipar....suposo que les cordades que no ho van trobar es per que es van despistar amb un “casquillo”  d'un spit que hi ha a la dreta, el parabolt està a l’esquerra, be res, que portava un tros de corda i vaig col·locar-lo entre  un spit i el parabolt per que sigui més vistós i no hi hagi més ensurts!!!!

Fam fer cim prou lents, ens vam prendre el nostre temps!!


Vam poder llegir el llibre de piades!!! Quina il-lusió!gracies a tots els que l’heu fet!Els que els ha agradat, els que no, els que l’han fet amb granissada, amb boira, molt sol, els que l’han fet en lliure integral i els que han vingut per que senten que el Solsonès forma part d’ells mateixos!

Gracies a tots!

Finalment el descens, i cap a caseta.......també aquest camí està molt més marcat i més net que quan el vam fer......

Com algú em va comentar potser estaria be posar el rapel del descens fora de la canal, ho vam estar mirant un altre cop...i la roca està molt podrida, tant en l’únic lloc on es pot posar com en tota la línia per on aniria el rapel, i els bolos allí son molt grossos, així que tampoc vam tocar la reunió del rapel...el que si potser farem en una propera visita serà posar un passamà fins la instal·lació de rapel.......

Participants: Anna, Dunia, Antxi, Albert i Llorenç

2 comentaris:

cardusgran ha dit...

Hola gente!!!
Sóc la "cunyaaa" i la veritat que no tinc ni idea d'escalar, peró em va semblar meravellós, el paisatge impressionant i de coses de spits i parabols, pues que tb, no??
Moltes gràcies a tots dos!!!
La próxima ¿cuando?
Un petonet

Anònim ha dit...

Hola sóc la Dunia, molt guapes les fotos, el mateix que la cunyaaa!! para cuando otra, y donde....
Petons