Busques alguna via?

Via Amanita Moscata, 6a+/270m(V+ oblig.) Paret de les Bagasses. Terradets

Acabant d'escalar la Miramunda a Montrebei, i amb el cos una mica tou, marxem a descansar a Terradets per la dia següent escalar a la Paret de les Bagasses, la via triada al final es la Amanita Moscata, en llista de feia molt temps, però que l'aproximació sempre ens havia fet enrera....

La via: molt guapa, i vertical, sobre roca molt bona pràcticament en tota la via menys en alguns trams aïllats.  Encara no està polida com les seves veïnes a la paret de les Bagasses, suposem que l'aproximació més llarga fa que no hi vagi tanta gent....
Material: 12 cintes, tascons, friends fins al nº2. Anirem trobant bastant equipament però si es fàcil, cal autoprotegir-se.

Via Miramunda 6a/A1, 330m, Paret de Catalunya, Montrebei

Ja feia temps que rondava per la furgoneta la ressenya d'aquesta via, bàsicament per que volíem escalar a Montrebei, i no sabíem com!!!! ara ja ho hem fet, en la que diuen que es la via més fàcil...com deuen ser les altres!

No hi ha res com portar una bona ressenya...que et canta el que et trobaràs, tot i que vam trobar a faltar alguna cosa: Primer llarg, en el pas de V+, el clau no hi es...així que a apretar les dents i amunt. En el segon llarg la ressenya sembla que marca un burí de més, però sense problemes. Per la resta bé.

Ressenya de Lanochedelloro.com(Luichy)
 La via: Semiequiada amb burins, spits, claus, ponts de roca,va buscant sempre els punts febles de la paret, tenint una feixa a meitat, que ens treu pati, i sortir per una gran xemeneia que tot i semblar a primera vista molt herbosa, caldrà apretar i no distreures.

Material: Nosaltres vam portar 12 cintes, i friends fins al nº3 i tascons, i estreps per al primer llarg.

Advertències: 
1. De tant en tant podeu escoltar algun crit boig, i uns paios que es tiren "a pelo" de dalt de tot, i en pocs segons obren el paracaigudes....sols et falta això el primer dia que bens per aquí!en vam veure 4!
2. Si teniu una cordada al davant, al loro! a les xemeneies us poden enterrar amb fullaraca i pedres......així que si es el cas...o els deixeu bastant temps, o porteu una altra opció...si no voleu fullaraca i pedres....

Via Rosa d'Abril V+/95m, Pala del Coll, Montroig

Ja feia temps que teniem pensat venir a fer aquesta via, però raons i excuses diverses feien que s'anrés retrasant la visita. Aquest cap de setmana, sabent que sols disposavem del matí per escalar ens hi vam apropar...



La via: Com un bon café sense sucre, curt, intens, i a disfrutar en cada glop, sols apropar-te ja en sens els aromes, i en acabar, et queda un esplendit regust, en el paladar i la memoria. Via semiequipada, amb caracter, molt vertical, amb graus ajustats, i que cal anar autoprotegint amb calma. Un parell de passos més potents, i la resta a treballar durant tota l'escalada. Molt guapa.

Materia: 10 cintes, friends fins al nº2 i joc de tascons, estrep si volem trampejar alguna coseta....(no es deixa massa)

Via Los Diablillos, V+/70m, Esperó Remacha, Sant Llorenç de Montgai

Ja he iniciat el nou horari a la feina, i aixó em permet escalar els divendres per les tardes!!! així que jo em desperto i l'Antxi arriba de la feina i marxem cap a sant Llorenç de Montgai, a fer una vieta per la tarda, la via triada es la "Los Diablillos", a l'esperó Remacha, via bastant nova i equipada amb parabolts per no patir gens.
La Via: Dos llargs equipats amb reunions rapelables, amb un parell de passets al primer llarg i un al segon....El grau obligat V.