Busques alguna via?

Via Peus Negres, 130m 6b/Ae(Obl. V+), Serra de Busa, Navés

Seguint pel Solsonés i buscant el solet, ens dirigim a la cara sud de Busa, una nova via oberta per l'Indi a finals del 2010 ens atrau bastant...així que ens hi apropem a treure el nas..
...i sembla que ens vam emportar la primera repetició!!! bé com a mínim som la primera cordada que escriu en el pot de registre!

Material: Ens farà falta portar un joc de friends i tascons per poder superar el primer llarg, per la resta amb 18 cintes, estreps, i una baga sabinera ja fem.

Via Regal de Reis 60m/V, Riu Lacó, Odén

Aquest cap de setmana ens dirigim a Sant Llorenç de Morunys, entre trobada familiar i escalada per la zona....
El primer dia volem fer alguna cosa curteta per estar aviat a casa i ens dirigim a Riu Lacó, racó càlid, tranquil, vies curtetes i intenses....la opció es fer la Regal de reis, mirant graus es gairebé la més fàcil, mirant l'equipament les coses son diferents....gustet, gustet, i una mica tocat....

Aproximació: Sortim de Sant Llorenç de Morunys fins a Coll de Jou, i agafem carretera cap a Cambrils, en el km27 trobem el trencall cap al Castell d'Oden, seguirem la pista que baixa i gira cap a l'esquerra per anar a parar a un collet on deixem el cotxe, aquí ja veiem la paret.  Ara agafem la pista desdibuixada que va per sota paret, fins que estem sota desploms vermellosos i arrodonits, just a la seva dreta s'inicia la via, en una marcada fisura que ens porta al caracteristic diedre del segon llarg.(10 minuts)


Material: Joc de friends, tascons, i bagues per ponts de roca.