Busques alguna via?

Montanissell, Via Con Ocho Basta 140m, 6a

Aquesta Sant Joan hem escalat poc, però intens, la segona i última escalada que vma fer va ser al mateix Serrat de Sant Joan, però a l'extrem esquerre, just a sobre de Montanissell, la via Con ocho basta.
Material: Diuen que "con ocho basta" aixó fa referència a les cintes, també caldrà portar friends, tascons i alguna baga.

Serrat de Sant Joan, Via Dismi, 225m, V+/Ae

Aquests dies de Sant Joan, que millor que anar a escalar al Serrat de Sant Joan...
La via triada es la Dismi, l'altra alternativa era la J.M. Montfort, però les notícies que corren per internet diuen que falten alguns claus, i no teniem massa ganes de posar-nos-hi aquests dies de tanta calor...millor una cosa ràpida i segura....


Rubies, anar fent i tirant pedres....

Com ja molt bé explica en Joan Asín en el seu blog, els mails i interessos comuns ens han portat a que ens puguem coneixer personalment i iniciar un nou porjecte junts!

Toca anar a Rubies, al Peladet Oriental, entre la Guineu lliure i la Dos birres i unes braves. Les plaques molt més verticals del que sembla en les fotos!!!! Lluny patir calor.....ens hem congelat en algunes de les reunions! quin fred!

Espluvins, Via UES, 565m, V+/Ae

..i arriba dissabte a la tarda, arribant a fer la birra a la terrasseta del Tahussà, apareixen dos personatges una mica perjudicats, cara de cansats i més pensant amb el llit que amb un bon refresc...en Joan i en Xavi venen de fer la Justel-Hita-Picazo a Espluvins...i ja ens donen pistes del què ens podem trobar diumenge.

Més tard arriba la Lu, i tot sopant amb ella, la Clara i el Jordi, ens repartim llargs i vies, Clara i Jordi a la Xelo-Bam i la Lu amb nosaltres a la UES.
(Ja podem riure, cordada de 3 a la UES...com es curta i ràpida...je je je)


Sant Honorat, Via Retiro Espiritual, 200m,V/Ae

Aquest cap de setmana ens dirigim cap al nord, donat que diumenge tindrem feineta i tenimque guardar forçes, decidim anar a fer aquesta via tranquileta, de grau assequible, equipada, i en un espai molt interessant i solitari...la roca es una altra cosa!!!
Anem a Sant Honorat, a fer la via Retiro Espiritual, donat que es dificil fer una foto de tota la paret, aprofito la ressenya del Picazo i li dono una mica de color....